HOED Huisartsenpraktijk Windmolenbroek

Per 1 mei 2012 zijn de 4 huisartsen in Het Windmolenbroek samengegaan in de HOED Huisartsenpraktijk Windmolenbroek, gevestigd in het oude pand van ZorgAccent-Thuiszorg Noord-West Twente.

Het pand heet vanaf nu Medisch Centrum Almelo.

Ook de apotheek, de fysiotherapie, de podotherapie, de prikpost, de psychologie en andere zorgverleners zijn er gevestigd.

Huisartsenpraktijk Windmolenbroek

- PJLAM Schoenmakers

- M Japenga

- D van de Vis

- J Verboom

Zeearend 2

7609 PT Almelo

 

Praktijktijden:

De praktijken zijn op werkdagen geopend van 8.00-17.00 uur.

Voor afspraken vragen wij u tussen 8:00 en 11:00 te bellen en van 14:00 tot 16:00 uur te bellen. Voor uitslagen vragen wij u voor 13:30 te bellen i.v.m. het eventueel te overleggen van afwijkende uitslagen. Belt u 'smiddags voor een uitslag dan worden deze pas de volgende dag overlegd.
Van 13.30 - 14.00 uur is er werkoverleg.
De assistentes zijn van 08.00-13.30 uur te bereiken  van 14:00- 17:00 . Wij verzoeken u hiermee rekening te houden en dan alleen voor levensbedreigende zaken ons spoednummer te bellen.

Dr. Verboom houdt 1 keer per week een spreekuur buiten kantoortijden. Dit geldt alleen voor patienten die bij Dr. Verboom in de praktijk zitten.  Voor meer informatie kunt u de assistente bellen.

Telefonisch spreekuur; wilt u de arts spreken, is het mogelijk hiervoor een afspraak te maken bij de assistente. U wordt op een terugbellijst gezet.

Vaste vrije (mid)dag van huisarts:
dr. Japenga: Donderdagmiddag er wordt waargenomen door Dr. Schoenmakers
dr. Schoenmakers: Vrijdagmiddag middag waargenomen door Dr. Japenga
dr. Verboom: woensdagmiddag waargenomen door Dr. van de Vis
dr. v.d. Vis: Dinsdag middag (elke maandag vaste waarnmening door dr. J. Teeuw en dinsdagmiddag waarneming door Dr. Verboom

Na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen belt u de Centrale Huisartsenpost Almelo op 088-588-0588.

www.huisartsenwindmolenbroek.nl