Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6

Welkom bij Betta Splendens, Almelo.

AV-BSA               3 JUNI BIJEENKOMST IN WIJKCENTRUM DE SCHELF. KIJK VOOR DE OVERIGE ACTIVTEITEN IN DE AGENDA.               AV-BSA

A.V. Betta Splendens is een vereniging met veel leden en is al ruim 60 jaar een begrip in Almelo en omgeving. Bij ons treft u veel ervaring op het gebied van aquaria, terraria en vijvers en u kunt bij ons terecht voor informatie. En wij bieden ook hulp en advies bij het inrichten van uw aquarium of bij het aanleggen van een vijver. U kunt het zo gek niet bedenken of wij weten er wel een antwoord op.
Als lid van Betta Splendens ontvangt u naast ons goed verzorgde clubblad ook, “Het Aquarium”, het Bondsblad van de Nederlandse Bond Aqua Terra.
In ons clubgebouw hebben we vissen, planten, voer en technische hulpmiddelen die we voor interessante prijzen verkopen. Daarnaast is er een gezellige ruimte waar u met ervaren leden van gedachten kunt wisselen over onze hobby.
Wij organiseren voor de leden geregeld lezingen over het leven in aquaria, terraria of vijvers. Op gezette tijden gaan we met de leden op excursie naar bedrijven of dierentuinen. Eén keer per jaar houden we een huiskeuring onder leiding van een keurmeester van de N.B.A.T. We hebben u nu zo nieuwsgierig gemaakt dat u geheel vrijblijvend eens langs en binnen wilt komen in ons gezellige clubgebouw.

U bent van harte welkom!

Aqua-terra beurs 2024

  •