• LezingenWorkshops

  Lezingen en Workshops

  WIj verzorgen interessante lezingen over onze hobby. Het kan daarbij over van alles gaan; van techniek, ziektes en problemen in de bak tot fotoreportages naar de exotische gebieden waar onze vissen en planten vandaan komen. Daarnaast organiseren wij workshops over (bijvoorbeeld) aquarium inrichting, aqua-scaping of achterwand bouwen.

 • Bak kijken

  Bak kijken

  Onze leden krijgen de gelegenheid om hun aquarium te tonen. Wij organiseren een aantal keren per jaar het "Bak Kijken Bij". Als u een vivarium hebt waarvan u vind dat andere leden deze ook eens zouden moeten zien kunt u dat aangeven. Wij plannen dit bezoek in en komen graag bij u op bezoek!

 • Uitstapjes

  Uitstapjes

  Als rechtgeaarde liefhebbers willen wij graag weten "wat er te koop is". Daarom organiseren wij op gezette tijden, twee of drie keer per jaar, een uitstapje naar vis en planten kwekerijen, gespecaliseerde aquarium zaken of een dierentuin. Altijd leerzaam en een dagje uit.

 • Verenigings keuring

  Aquarium Keuring

  Geen verplichting, maar wel erg leerzaam! Wij organiseren iedre jaar onze aquarium keuring waar al onze leden aan kunnen deelnemen. Deze keuring wordt doo een gecertificeerde bonds keurmeester uitgevoerd, en u krijgt achteraf, tijdens een gezellige uitslagavond, de resultaten uitgereikt. Daarnaast worden kansrijke leden gevraagd om aan de districtskueuring deel te nemen.

 • Districts keuring

  Aqua-Terra Beurs

  Sinds 2017 zijn wij, na enige jaren afwezigheid, weer van start gegaan met de organisatie van onze jaarlijkse hobbybeurs: "De Twentse Aqua-Terra Beurs". Deze beurs is kleinschalig opgezet, terwijl er toch voor iedereen wat te vinden is. Van vissen, planten en reptielen tot voeder en techniek. Tevens is dit natuurlijk een uitstekende gelegenheid om met ons kennis te maken!

 • Overige

  Overige

  WIj hebben voor onze leden onze hulp verlening bij calamiteiten, ons "Vissen hotel" voor als u uw levende have een tijdje moet uitbesteden wegens werkzaamheden en bieden wij hulp (soms aan huis) met het (her)inrichten van uw aquarium. Tenslotte organiseren wij, speciaal voor onze leden, ook extra activiteiten zoals ons jaarlijkse forel vissen, altijd afgesloten met een gezellig samenzijn met een barbeque en een drankje.

Daarom: wordt lid van onze aquariumvereniging!

Naar agenda