Onze standhouders verheugen zich op uw bezoek! https://love4shrimps.nl/

Turbineweg 14B Kamer 3

2627 BP Delft

...

  Love 4 Shrimps, de naam zegt het al “liefde voor garnalen”. Wat in 2001 als hobby begon met een bakje bijengarnalen is ondertussen uitgegroeid tot een passie als kweker met meer dan 60 soorten garnalen bij wie liefde voor de garnalen op nummer 1 staat.
Bij ons vind u, naast garnalen op leidingwater en/of osmosewater, alles wat u nodig heeft voor uw garnalen.

 https://www.de-waterlelie.nl/

Lonnekerbrugstraat 82

7547 AJ Enschede

053 430 1615

 Wij zijn ‘De Waterlelie’ Aquariumspecialist, reptielen, koi & vijvercentrum gevestigd te Enschede. Onze winkel bestaat uit 650m2 onderverdeeld in zowel een (zoet&zoutwater) aquariumafdeling, vijverafdeling en een reptielenafdeling. De winkel wordt gerund door een jong, dynamisch en gedreven team dat werkt vanuit passie.

 https://www.tropisch-schuurtje.nl/

Nieuwstraat 78

7605 AG Almelo

06-42742530

  U bent van harte welkom in onze winkel in Almelo. Zie onze openingstijden op onzee website of maak een afspraak buiten de normale openingstijden. U kunt bij ons terecht met vragen over aquariums, inrichting, planten, voeding, verlichting, pompen en filters en meer… We staan graag klaar voor u.

 https://scaperz.nl/

Grotestraat 212

7622 GT Borne

06-30794274

  Aquascaping, hier ligt natuurlijk onze passie. Maar voor een mooie aquascape heb je wel de juiste materialen en tools nodig.. Hier vind je alles voor je nieuwe aquarium layout. Van keiharde stukken hardscape tot de beste aquascaping tools als scharen en pincetten. Boost je aquarium met de beste aquascaping verlichting, filters en co2 systemen. Allemaal kwaliteit producten die jou als beginnende of gevorderde aquascaper naar het volgende niveau tillen!

 https://www.aquariumbouwer.nl/

Deutzstraat 2

1976 BL IJmuiden

06-24607349

  Aquariumbouwer bouwt de mooiste aquariums op maat voor zoet of zee. Met of zonder lichtkap, en indien gewenst met een mooi ontworpen meubel dat uitstekend aansluit op het ontwerp van de aquarium. In diverse materialen onder anderen Kunststof, formica en in diverse hout soorten onder anderen nieuw of oud steigerhout, massief eiken, grene, mahoni teake enzovoort. Ook voor de overige materialen bent u bij ons op het goede adres.