Onze standhouders verheugen zich op uw bezoek!

Het volgende wordt u door diverse deelnemers aangeboden:

Garnalen
special guppen
vissen en aquariubenodigheden
aquascaping
aquariumbenodigdheden
benodigdheden voor terraria
voedseldieren
garnalen en dwergkreeften
geprepareerde insecten
spinnen
roda Accara, Ancistrus en planten
slangen
vissen, voer, pompen en natuurproducten
electronisch water testen voor aquaria en vijvers

Hieronder vind u exposanten die ook een eigen website hebben waar u meer over hun aanbiedingen kunt vinden.
Ga er eens kijken! Het loont de moeite. Er zijn echter ook een aantal standhouders die geen eigen website hebben omdat zij hun hobby in prive uitoefenen en u hun resultaten willen presenteren. Ga ook gerust bij hun tafel kijken en maak een praatje. Zij zullen u enthousiast vertellen over hoe zij tot hun succes zijn gekomen.

 https://love4shrimps.nl/

Turbineweg 14B Kamer 3

2627 BP Delft

...

   Love 4 Shrimps, de naam zegt het al “liefde voor garnalen”. Wat in 2001 als hobby begon met een bakje bijengarnalen is ondertussen uitgegroeid tot een passie als kweker met meer dan 60 soorten garnalen bij wie liefde voor de garnalen op nummer 1 staat.
Bij ons vind u, naast garnalen op leidingwater en/of osmosewater, alles wat u nodig heeft voor uw garnalen.

Markveldebrink 156a
7544VJ Enschede  Nederland

Tel: 0638349356

Aquazensa is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby voor aquaria, terraria en vijvers.Met de jaren ben ik er achter gekomen dat deze hobby veel wordt beoefend maar lang niet voor iedereen betaalbaar is.
Het idee is om mensen die het leuk vinden, maar niet veel geld over hebben toch te kunnen voorzien van een aquarium en toebehoren.

 https://www.tropisch-schuurtje.nl/

Nieuwstraat 78

7605 AG Almelo

06-42742530

   U bent van harte welkom in onze winkel in Almelo. Zie onze openingstijden op onzee website of maak een afspraak buiten de normale openingstijden. U kunt bij ons terecht met vragen over aquariums, inrichting, planten, voeding, verlichting, pompen en filters en meer… We staan graag klaar voor u.

Stan de Jong

Levendbarende vissoorten komen voor in verschillende visfamilies en zijn te vinden in meerdere delen van de wereld. Ze hebben allemaal hun eigen eisen en gedrag. De meeste bekende levendbarende soorten zijn endemisch in Zuid- en Centraal-Amerika en Zuidoost-Azië.

Sierviskwekerij Aquariumgek

Leijsenhoek 51
4901 ER Oosterhout

 .

Sierviskwekerij Aquariumgek op de gevel!

Ondertussen hebben wij meer dan 650 aquariums staan gevuld met vissen. U vindt bij ons de meest uitlopende vissen, van een guppy tot chiclides en roofvissen.

frogfoods.com                Oldenzaalsestraat 230     7557 GC Hengelo ov             Nederland

 

Op deze website verkoop ik artikelen voor het houden en kweken van pijlgifkikkers mijn grote hobby, al 45 jaar.Wij kweken alle voedseldieren zelf, ook zullen we hier onze nakweek dieren en andere hobby gerelateerde artikelen aanbieden.